En merkedag i Unitronic's historie - Nyheter
"Livsviktig service"

Nyheter

Unitronic AS er en rendyrket servicebedrift som har spesialisert seg på reparasjon og vedlikehold av elektromedisinsk- og laboratorieutstyr. Unitronic AS har operert på dette markedet i mange år og har opparbeidet seg en meget god kompetanse på å levere kostnadseffektive løsninger med høy kvalitet. Det er i dag i overkant av 30 leverandører som benytter Unitronic til teknisk service. Disse selskapene omsatte for 2,2 milliarder i helsesektoren i Norge i 2013.

 • Hjem
  Hjem Her finner du alle blogginnleggene på nettsiden.
 • Kategorier
  Kategorier Viser en liste over kategoriene fra denne bloggen.
 • Emneord
  Emneord Viser en liste over emner som er brukt i bloggen.
 • Bloggere
  Bloggere Søk etter din favorittblogger på denne nettsiden.
 • Gruppeblogg
  Gruppeblogg Finn bloggene til ditt favoritt-team her.
 • Innlogging
  Innlogging Logg inn

En merkedag i Unitronic's historie

av i Siste nytt
 • Skriftstørrelse: Større Mindre
 • Visninger: 2147
 • Abonner på oppdateringer
 • Skriv ut
2147
En merkedag i Unitronic's historie

VI HAR VUNNET DEN STØRSTE KONTRAKTEN PÅ ELEKTRO MEDISINSK SERVICE SOM NOEN GANG ER UTLYST I NORGE!

Torsdag 15.september 2016 går inn i historiebøkene som en merkedag hos Unitronic AS.

Da ble avtalen med Oslo Kommune signert og vi har nå fått totalansvaret for 24 kommuner i en og samme avtale. Godt hjulpet av vårt samarbeid med SAPS Medical AS.

Våren 2016 ble det publisert ikke bare 1 men 2 spennende anbud på Doffin. 

 • Anskaffelse av kontroll og service på medisinsk utstyr og medisinske hjelpemidler av GKI (Grenlandskommunenes Innkjøpssamarbeid)
 • Anskaffelse av kontroll og service på medisinsk utstyr og medisinske hjelpemidler Oslo Kommune Utvikling og kompetanseetaten, avdeling for konserninnkjøp.

Unitronic var i samarbeid med SAPS fast bestemt på at dette skulle vi «vinne». Etter måneder med hardt arbeid ble anbudene innlevert. I tiden etter en anbuds innlevering ligger nervene på utsiden og vi venter i ytterste spenning.

Gleden var stor da mailene ENDELIG kom (etter noen som kjentes ut som en million dager) med kunngjøring av ny samarbeidspartner- og svarene ble som ønsket- UNITRONIC OG SAPS

Unitronic og SAPS inngikk tidlig i januar 2016 et gjensidig forpliktende samarbeid om service, vedlikehold og reparasjoner på medisinsk teknisk utstyr og hjelpemidler. Det fordeler seg slik at Unitronic håndterer det medisinsk tekniske- /elektromedisinske utstyret og SAPS følger opp alt av de medisinske hjelpemidlene.

På denne måten tar vi ansvar for våre kjerneområder og kundene få den aller beste kompetansen i avtalene sine.

Med denne seieren er vi Norges absolutt ledende på service og vedlikehold av medisinsk teknisk utstyr. Vi server over 1,5 millioner mennesker, noe som betyr nesten 30 % av den norske befolkningen.

 

Vi er rett og slett stolte av oss selv og den jobben vi har gjort og fremdeles gjør. Vi kommer absolutt ikke hvile på laurbærene. Det er nå jobben virkelig starter!

 

Sist endret på